PlayStation5, din ce in ce mai aproape de lansare

Am intrat in 2020 si se stie ca acesta este anul in care cei de la Sony vor lansa noul PlayStation5. Se pare ca, acum, pregatirile pentru acest model au intrat pe ultima suta de metri. In cazul in care esti pasionat de jocuri pe consola, cel mai probabil folosesti ultima generatie Xbox de la Microsoft sau poate PlayStation 4 de la Sony. Americanii si japonezii se afla intr-o competitie constanta in acest domeniu de activitate, iar 2020 aduce noi console din partea ambelor companii. Fix la inceput de deceniu, cele doua companii isi vor pune la bataie tehnologia intr-un nou episod din rivalitatea lor de lunga durata. Evident, este vorba despre o miscare strategica, de marketing, ce ar urma sa aduca profituri uriase pentru ambele corporatii.

In cazul celor de la Sony, consola PS4 a avut parte de lansare acum aproximativ sapte ani. Adica in februarie 2013, atunci cand a fost prezentata oficial de compania japoneza in cadrul unui eveniment. Dupa cateva luni, era disponibila pe piata. Revenind in prezent, cei de la Microsoft au luat-o inainte celor de la Sony, prin faptul ca au avut deja evenimentul de lansare a noii console Xbox Series X. 

PlayStation 5 de la Sony va fi prezentata in curand 

Dupa cum spuneam, Microsoft a luat-o inainte celor de la Sony in ceea ce priveste evenimentul de lansare. Cu toate ca am intrat de ceva vreme in anul in care se va lansa noul PlayStation 5, deocamdata, compania japoneza nu are programat un astfel de eveniment. Sau poate are, dar ramane un detaliu in mare parte necunoscut publicului larg. Asta pentru ca exista o multime de detalii in legatura cu pretul si specificatiile acestei console. Insa toate acestea au ramas la nivelul de zvonuri, avand in vedere faptul ca absolut nimic nu a fost confirmat in mod oficial. Nimic in afara de data lansarii. Noua consola ar urma sa apara pe piata in jurul lunii decembrie.

Exista o multime de zvonuri si in legatura cu faptul ca cei de la Sony ar putea proceda exact la fel ca si in cazul lansarii generatiei trecute de consola. Astfel, sunt o multime de surse in industrie care sustin ca un astfel de eveniment va fi organizat chiar luna viitoare. Ceea ce este, probabil, cel mai logic curs de actiune din partea companiei japoneze. Prin urmare, s-ar putea ca la inceputul lui februarie sa afli ce exact in ce consta aceasta noua consola  PlayStation 5. Momentul adevarului in privinta acestor zvonuri, care continua spunand ca ar fi vorba despre un mega-eveniment. Mega-eveniment in cadrul caruia ar urma sa fie anuntata atat data oficiala de lansare, cat si pretul acestei noi console. Zvonurile vorbesc despre aproximativ 500 de dolari, insa nimic nu este confirmat oficial pana in momentul de fata. 

Sunt speculatii si in ceea ce priveste sloganul pe care-l vor alege japonezii. Se spune ca ar putea fi “Time to Play”  (tr. „E momentul sa (te) joci”). Sau ca ar fi “For the Players” (tr. “Pentru Gameri”). 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*