Traducator mobil si difuzor wireless de gat

Atunci cand mergi sa vizitezi o tara a carei limba nu o cunosti, este destul de greu sa te intelegi cu oamenii, mai ales ca sunt persoane care nu se pricep atat de bine la limba engleza si nu vor intelege ce spui. Sunt momente in care chiar nu poti sa intelegi ce spune o persoana sau in care o persoana nu intelege ce spui tu si apelezi la Google Translate sau alte aplicatii. Tocmai pentru asta Pochetalk este un dispozitiv care te poate ajuta in situatiile in care nu te poti intelge cu o persoana straina. El traducere repede, intelege 74 de limbi diferite in peste 120 de tari. 

Dispozitivul s-a vandut initial cu 300 de dolari, dar doar pentru o perioada limitata de timp, iar acum se poate gasi la pretul de 149 de dolari. Acesta e cel mai mic pret din prezent si se poate gasi pe Amazon in negru, alb sau auriu. 

Pocketalk Classic nu are nevoie de telefonul tau ca alti traducatori. Este un dispozitiv independent, are un ecran tactil cu ajutorul caruia poti selecta limba. Tastatura este destul de mica si se pot intampina probleme sau dificultati in scrierea unei parole. Pocketalk are nevoie de o conexiune, dar daca nu exista Wi-Fi nu este nicio problema, pentru ca are o cartela SIM de date nelimitate. Dupa ce ai folosit datele va trebui sa platesti 50 de dolari pe an. Dispozitivul se incarca prin USB-C si este incorporat cu o bateria care poate sa reziste o zi intreaga. Dupa ce te-ai conectat, trebuie sa alegi cele doua limbi. Pentru a traduce ceea ce vrei sa spui, trebuie sa ti apasat un buton si sa vorbesti. Dupa ce eliberezi butonul si va traduce automat, va spune cu vocea si va aparea si pe ecran. 

Exista aplicatie pe Iphone de traducere doar ca ea are un numar limitat de limbi. Pocketalk are 2 microfoane de anulare a zgomotului, ceea ce inseamna ca s-ar descurca mai bine in spatiile aglomerate si zgomotoase. 

Difuzorul portabil wireless Bluedio Neckband Portable Bluetooth se gaseste la 17 dolari daca introduci codul promotional CXVWMLC5. Este confectionat din plastic dar este foarte confortabil in jurul gatului. Sunetul este destul de tare si poate reda audio de pe telefon sau tableta prin Bluetooth, are si un card microSIM si un mod de radio. Calitatea sunetului este modesta si dispozitivul este avantajos pentru ca doar sta in jurul gatului, nu trebuie practic sa il porti in mana sau in rucsac. 

Acestea fiind spuse, daca obisnuiesti sa calatoresti des si dai adesea de persoane care nu se descurca prea bine cu limba engleza, traducatorul Pocketalk este dispozitivul care te va ajuta indiferent in ce tara te vei afla, iar daca ai nevoie de un difuzor portabil, Bluedio Neckband este o alegere potrivita. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*