Cele mai bune camere foto din 2019

Exista atat de multe tipuri de camere foto diferite, la atat de multe niveluri diferite de pret, incat a te decide pe care ai vrea sa o achizitionezi nu este neaparat o decizie usoara. In cazul in care iti doresti un lucru de calitate, iti prezentam cele mai bune camere foto de pana acum.

1. Nikon D850

Nikon a mai miscat din cand in cand ceva prin industria camerelor digitale, insa Nikon D850 a fost, fara indoiala, unul dintre cele mai bune DSLR-uri din lume. Senzorul de 45.7MP ofera o rezolutie de calitate pentru poze cu peisaje, moda, in timp ce fotografierea cu modul 7fps si sistem AF de 153 de puncte inseamna la fel de bun si cand se confrunta cu miscare – poti sa cresti la 9fps cu o baterie optionala in cazul in care ai nevoie. Fotografii de nunta vor iubi modul de fotografiere si filmarile video de 4K. Pe langa toate acestea, corpul robust și etanș la intemperii înseamnă că vă puteți baza cu ușurință în condiții chiar dificile. Modelul Nikon D850 este una dintre cele mai bune camere digitale pe care le poti cumpara.

2. Sony A7R III

Sony A7R III este asemanatoare cu Nikon D850, doar ca e mirorless. La fel ca Nikon, combina rezolutia de inalta calitate cu o viteza superioara de filmare  la 10fps si videoclip-uri 4K. Din punct de vedere fizic, totusi, acestea sunt camere foarte diferite. Cea mai evidenta diferenta este faptul ca Sony A7R este mult mai mica, desi orice avantaj de marime este compensat de dimensiunile lentilelor Sony, care sunt la fel de mari ca lentilele Nikon cu cadru complet si, in cazul seriei G Master, mult mai mari. Nikon D850 are o manevrabilitate mai buna cu lentile mai mari, dar lentilele Sony G Master utilizeaza tehnologii de ultima ora si tehnologii de fabricatie pentru a oferi o experienta superba.

3. Nikon Z6

Nikon Z7, un rival direct pentru Nikon D850 și Sony A7R III, este o camera extraordinara, insa nu oricine isi poate permite sa plateasca pretul acestor camere. Intra-adevar, Z6 are un senzor de 24MP cu rezoluție mai mica, dar este mult mai ieftin decat Z7 si prezinta unele avantaje tehnice, inclusiv o viteza continua de filmare la 12fps si videoclipuri 4K cu cadru intreg. Din punct de vedere fizic, modelul Z6 este identic cu modelul Z7, deci are același corp dur, bine conceput si usor de manevrat. Camerele de serie Nikon din seria Z sunt mai puțin solide in comparatie cu modelele Sony A7, iar modelul Z6 este o camera mirorless la un pret si o calitate decente.

4. Canon EOS 6D II

In 2018, subiectele legate de Canon au fost dominate de speculatiile, si apoi de entuziasmul din jurul lansarii sistemului EOS R, mirorless, care a umbrit oarecum restul gamei DSLR – inclusiv Canon EOS 6D II. Acesta este cel mai ieftin DSLR full frame de la Canon si este un model bun. Rezolutia sa de 26 de megapixeli si viteza de fotografiere continua de 6,5 fps sunt de neegalat, dar manevrabilitatea, aspectul eficient al controlului, touchscreenul cu unghi variabil si autofocusul pentru vizualizare sunt specificatii de top.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*