MacBook-ul de 16 inch ar putea aparea doar in 2020 (sau 2021)

In februarie, un analist a lansat zvonul conform caruia Apple ar fi pregatita sa dezvolte si sa  lanseze un MacBook Pro cu ecranul cu diagonala de 16 inch in acest an? Ei bine, unul dintre cei mai renumiti oameni cu “scurgerile” din filiera Apple, Ming-Chi Kuo, a revizuit aceasta predictie si acum crede ca notebook-ul nu va mai fi lansat pana anul viitor – cel mai devreme. Anterior, Kuo a spus ca Apple va lansa un MacBook Pro de 16 inch mai inspre finalul anului 2019, dar acum, dupa cum au observat cei de la MacRumors, crede ca acest model mai mare nu va aparea pana in 2020, cel mai devreme, spunand ca ar putea aparea chiar in 2021. Confuzia este o metoda de a aborda aceasta stire, avand in vedere ca nu se precizeaza exact care este motivul pentru care exista o anumita indoiala cu privire la faptul ca acest laptop nou ar putea fi anul viitor sau urmatorul, insa oricum, nu te astepta sa vezi o reimprospatare majora a gamei de laptopuri a celor de la Apple cat de curand, pentru ca, aparent, nu se va intampla. Bineinteles, trebuie sa ne amintim ca este vorba despre anumite zvonuri, iar MacBook Pro de 16 inci ar putea sa nici nu apara pentru ca la un moment dat s-ar putea sa se afle ca a fost doar o idee cu care cei de la Apple s-au jucat o vreme.

Ca întotdeauna, trebuie sa tratam orice zvon cu prudenta si da, si cu o urma de indoiala – mai ales avand in vedere faptul ca, intr-adevar, perioada de timp initiala s-a dovedit in mod clar a fi o presupunere cam exagerata, si prin faptul ca Apple nu facuse cele mai mici dezvaluiri ca ar lucra la un proiect de genul – insa Kuo a mai dezvaluit inainte lucruri care s-au adeverit si este una dintre cele mai de respectate surse atunci cand vine vorba de “scurgeri” despre Apple. Evident, acest lucru va fi dezamagitor pentru mulți dintre fanii Apple, care ar fi sperat sa vada o imbunatatire majora intr-un eventual MacBook Pro de 16 inch, mai degraba mai devreme decat mai tarziu, insa se pare ca, put si simplu, compania din Copertino nu are tehnologia necesara pentru a dezvolta un astfel de model inca. Iar fanii asteapta un laptop cu un design complet nou, viteze radical imbunatatite, caracteristici noi, samd.

Si totusi, s-ar putea sa apara…

Toate acestea fiind spuse, in cazul in care apare si va reprezenta o schimbare suficient de mare pentru a-si multumi utilizatorii, atunci nu este de mirare faptul daca Apple nu s-ar grabi  sa-l scoata pe piata si ar lucra mai atent la design si implementarea anumitor functii, avand in vedere faptul ca ultimele MacBook-uri au fost pline de tot felul de probleme tehnice, incluzand, dar nelimitandu-se la asa-numitele probleme “flexgate” cu ecranul MacBook Pro, probleme audio si, bineinteles, problemele de tastatură bine documentate. Concluzia este ca, in loc sa dezvolte un model in graba cu o serie intreaga de probleme tehnice, mai bine il lanseaza in 2021, la cea mai inalta calitate. Asta daca va aparea un astfel de laptop.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*