Samsung confirma faptul ca viitorul eveniment Unpacked va avea loc la 7 august

Este oficial. In cursul zilei de luni, cei de la Samsung au declarat ca vor lansa urmatorul mare dispozitiv in cadrul viitorului eveniment Unpacked la data de 7 august, la New York. Confirmand, astfel, zvonurile legate de planurile companiei in legatura cu o lansare in perioada urmatoare. Samsung va prezenta oficial ce este probabil Galaxy Note 10 la ora 4:00. ET la Centrul Barclays, din Brooklyn. Locul de desfasurare al evenimentului este acelasi in care gigantul tehnologic sud-coreean a lansat Note 9 anul trecut. Invitatia trimisa jurnalistilor a inclus un stilou negru si ceea ce pare a fi un obiectiv de camera pe fundal alb.

Samsung Galaxy Note a fost unul dintre primele smartphone-uri care au un avut inclus un smart pen numit S Pen. Un zvon recent despre Note 10 a spus ca S Pen ar putea avea un  spatiu propriu in care ar urma sa fie depozitat, in timp ce un alt zvon sustine faptul ca Note 10 ar putea avea patru camere din spate. Note 10 poate include si o camera frontala pivotanta, exact la fel ca si Galaxy A80. Gama Note, ce-i drept, nu inregistreaza vanzari la fel de bune ca si dispozitivele Samsung Galaxy S, insa modelul cu ecran mare are o baza loiala de utilizatori. De asemenea, a fost de mult timp domiciliul tehnologiei de ultima generatie a celor de la Samsung si va ramane cel putin pana in momentul in care va fii lansat Galaxy Fold. Prezentat in 2011, primul Note a dat naștere tendintei spre ecrane mai mari pe telefoane, o tendinta care a devenit norma pentru industria de telefonie mobila. Dimensiunea primului ecran Note – cu diagonala de 5.3 inch – pare acum aproape mica in comparatie cu smartphone-urile de astazi ale gigantilor tech, cum ar fi display-ul de 6.4 inch al Note 9 si ecranul de 6.5 inch al iPhone XS Max.

Nota Galaxy 10 va avea butoane fizice, revendicări noi

Lansarea Nota 10 vine intr-o perioada in care Samsung si rivalii sai de pe piata de telefoane mobile se confrunta cu o piata din ce in ce mai slaba a smartphone-urilor. Preturile pentru cele mai recente dispozitive sunt in crestere, insa caracteristicile nu se schimba dramatic din generatie in generatie. Asta inseamna ca utilizatorii tin de telefoane mai mult ca inainte. Singurele sperante pentru a revitaliza piata de telefoane mobile sunt 5G, dar si noile modele precum telefoanele pliabile.

Raspunsul Samsung la starea de stagnare de pe piata de telefoane mobile a fost Galaxy Fold, un telefon care se poate extinde intr-o tableta. Dispozitivul de 1980 de dolari, primul smartphone major care incorporeaza un ecran pliabil, s-a confruntat cu o gramada de probleme de la data la care a fost anuntata oficial lansarea noulul model. Samsung a planificat initial sa lanseze telefonul pe 26 aprilie, insa aceasta a fost amanata atunci cand s-au rupt ecranele de pe unele telefoane trimise pentru testare publicatiilor din domeniul tech. Nu s-a stabilit o nouă data de vanzare si nici nu s-a explicat ce s-a intamplat, mai exact, cu unele dintre ecrane. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*