Samsung Galaxy Note 20- zvonuri

Tot ce se stie despre noul Note care va fi lansat de Samsung, este faptul ca urmeaza a fi lansat. Nici macar numele complet nu se stie dar o sa folosim Galaxy Note 20 pentru ca cel mai probabil asa se va numi. Pretul, functiile camerei, design, sunt aspecte care nu au fost inca anuntate de companie. Sansele sunt foarte mari ca evenimentul de lansare sa aiba loc in mediul online. Avand in vedere faptul ca vanzarile la telefoane au scazut destul de mult de cand coronavirus s-a instalat in intreaga lume, este posibil ca Samsung sa nu stabileasca un pret atat de mare pentru noul telefon. 

Anul trecut au fost lansate Galaxy Note 10 si Note 10 Plus. Ce nu se stie sigur este daca va exista un Galaxy Note 20 Ultra, pe langa Note 20 si Note 20 Plus. Daca ar exista un Galaxy Note 20 Ultra cel mai probabil va avea un ecran cu diagonala de peste 7 inci. Sunt posibile ca telefoanele din seria Note 20 sa aiba urmatoarele dimensiuni: Galaxy Note 20- 6,4- 6,7 inci, rezolutie de 2,345x 1,084; Galaxy Note 20 Plus- 6,9 inci, 165 mm inaltime, 77,2 mm latime si 7,6 mm grosime; Galaxy Note 20 Ultra- peste 7 inci. 

Daca telefoanele din seria Galaxy S20 au un ecran care are 120 Hz este posibil ca si Note 20 sa aiba un astfel de ecran. Orice optiune de a putea seta rata de improspatare a telefonului decat standardul de 60 Hz, promite si o incarcare mai rapida a paginilor web si o derularea si functionare mai buna a jocurilor. Este posibil ca Note 20 sa foloseasca o actualizare de la 15% pana la 20% mai putina energie decat Galaxy S20 Ultra pentru ca bateria se consuma destul de repede. 

Cum unele telefoane din gama S20 au viteza 5G, se presupune ca si Galaxy Note 20 va avea. Telefonul S20 nu este 5G, ceea ce ne trimite cu gandul ca poate vor fi si unele versiuni ale Note 20 care vor avea viteza 4G LTE.

Se zvoneste ca Galaxy Note 20 va avea un design destul de asemanator cu S20, doar ca va mai avea un stilou incorporat. Pana acum Samsung a folosit seria Note pentru a introduce un nou hardware sau software, fapt pentru care sa se diferentieze de seria S si, de asemenea, sa justifice pretul care este mai mare.

Inca nu se stie daca Note 20 va avea un zoom optic de 100x, care este o functie numia Space Zoom.

Asadar, nu se cunosc foarte multe detalii despre noul Galaxy Note 20, de fapt, singurele lucruri care se stiu sunt doar zvonuri. Pentru a afla detalii sigure trebuie sa mai astepti un pic.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*