Cele mai bune soundbar din 2020

Daca te-ai saturat de calitatea slaba a sunetului televizorului tau, inseamna ca ai nevoie de un soundbar. Ele sunt usor de configurat, se gasesc la preturi accesibile, ofera o calitate foarte buna a sunetului. Pe piata se gasesc multe soundbar, ceea ce ingreuneaza alegerea celui mai bun soundbar. Ele sut bune atat pentru a asculta muzica, dar si pentru filme. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune soundbar din 2020, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi descrie. 

Vizio V21 costa 180 de dolari, subwooferul poate sa fie mai mic la modelul mai nou, dar tot ofera o calitate foarte buna a sunetului, are porturi HDMI si este foarte buna. 

Creative Stage costa 90 de dolari, are functii destul de bune, conectivitate HDMI si un subwoofer. Chiar daca are un pret mic, calitatea sunetului este foarte buna si se poate ridica la nivelul rivalilor mai scumpi. Basul este foarte puternic. Este potrivita pentru a asculta muzica, pentru jocuri, concerte sau filme. 

Yamaha YAS-209 costa 350 de dolari si ofera o calitate a sunetului foarte buna, este un soundbar compact. Este incorporat cu asistentul vocal Alexa, ceea ce inseamna ca ii poti spune sa redea muzica, sa regleze volumul si multe altele. Are un subwoofer fara fir. 

Vizio SB36512-F6 se gaseste la un pret de 387 de dolari, este un soundbar care ofera un sunet foarte bun si poate gestiona coloanele sonore Dolby Atmos si poate oferi sunetul in mai multe camere simultan. Este un sistem 5.1.2 si poti sa redai muzica din orice aplicatie audio activata Google Chromecast. 

Sonos ARC se gaseste la un pret de 799 de dolari, este un sistem multiroom, include redarea Dolby Atmos, este incorporat cu asistentul vocal Google Assistant, dar si Alexa. Ofera un sunet foarte bun si este potrivit pentru ascultarea melodiilor si vizionarea filmelor. 

Sennheiser Ambeo Soundbar costa 2,500 de dolari, ofera un sunet foarte bun, este format dintr-o singura unitate si nu are subwoofer, dar tot este capabil sa ofere coloane sonore foarte bune. Acest soundbar se poate controla doar prin telecomanda. Nu este un soundbar ieftin, dar calitatea sunetului si performantele puternice fac sa isi merite banii. 

Polk Signa S3 costa 249 de dolari, ofera un sunet destul de bun, este potrivit si pentru ascultarea melodiilor, cat si pentru vizionarea filmelor, este incorporat cu Bluetooth si are o intrare HDMI. 

Roku Smart Soundbar costa 180 de dolari, controlul se realizeaza prin comenzi vocale, ofera un sunet foarte bun, are intrari HDMI si se poate adauga un subwoofer Roku pentru o putere mai mare. Vine la pachet si cu o telecomanda. 

Asadar, daca te-ai saturat de calitatea sunetului slaba pe care o ofera televizorul tau, un soundbar este solutia si poti sa alegi dintre modelele anterioare care sunt unele dintre cele mai bune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*