Galaxy Watch 3- review

Galaxy Watch 3 de la Samsung este un ceas care are un design foarte frumoase, are un ecran rotund AMOLED, luminos si are noi functii de fitness, sincronizarea antrenamentelor de la televizor pe ceas, urmarirea somnului care este imbunatatita, EKG, masurarea nivelului de oxigen din sange. Dar, din pacate durata de viata a bateriei nu este atat de buna pe cat era de asteptat si nu se pot folosit toate functiile de sanatate la lansare. Pentru a afla mai multe informatii despre acest nou ceas de la Samsung, urmareste randurile de mai jos. 

Avand in vedere faptul ca are un ecran AMOLED frumos si luminos, este usor de utilizat in timpul alergarilor sau antrenamentelor. Ecranul se poate seta sa fie mereu aprins daca ai nevoie de el, doar ca durata de viata a bateriei va fi mai mica. Este realizat din otel inoxidabil, ceea ce il face mai gros si mai inconfortabil de purtat noaptea. Ceasul este disponibil in 2 dimensiuni, una de 41 mm si alta de 45 mm si vine cu o curea roz-cafeniu. Daca vrei sa folosesti ceasul pentru antrenamentele zilnice sau pentru inot, este bine sa iti cumperi si o curea sport. 

Pe langa designul sau special, are o serie de functii de sanatate foarte utile. Cea mai noua dintre ele este masurarea nivelului de oxigen din sange, detectarea cazaturilor, urmarirea avansata a somnului, analiza detaliata a alergarii si monitorul de tensiune arteriala. La lansarea functia de ECG si cea de tensiune arteriala nu va fi activata. Masurarea nivelului de oxigen din sange este o functie foarte utila, mai ales in aceasta perioada, pentru ca persoanele care sunt infectate cu COVID-19 au probleme respiratorii si scaderi foarte mari ale oxigenului din sange. Ceasul trebuie sa fie pozitionat bine la incheietura mainii pentru a functiona, iar pentru a citi rezultatele de pe ceas este nevoie de cateva minute. 

Si acest model poate sa monitorizeze nivelul de stres prin utilizarea ritmului cardiac. Testul dureaza putin si trebuie sa ti bratul intins si nemiscat. Deodata cu rezultatele se vor afisa si nivelurile de stres si se vor afisa si sfaturi despre respiratie. Se mai poate urmari si ciclul menstrual, trebuiesc introdu-se datele si se va sincroniza cu aplicatia de la Samsung. Detectarea cazaturilor este utila, pentru ca dupa cazatura ceasul va aplea la urgente si va trimite locatia ta. Aceasta functie trebuie activata, pentru ca nu este activata implicit. 

Este si un antrenor foarte bun de fitness, are peste 40 de antrenamente si este potrivit si pentru inot. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un ceas care sa fie un antrenor bun, dar care sa aiba si functii avansate de sanatatea, Galaxy Watch 3 este o alegere foarte buna si se gaseste la pretul de 400 de dolari. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*