Ce inseamna un telefon resigilat?

btr

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, performant, cu cea mai buna camera, cu cele mai noi functii, cu cea mai mare capacitate a bateriei si, bineintele, cu cele mai bune performante, trebuie sa te asiguri ca ai un buget destul de mare, pentru ca un telefon care sa se incadreze in aceste conditii nu este deloc ieftin. Iphone 11 Pro Max se poate incadra in aceste conditii, doar trebuie sa ai un buget de aproximativ 6.500 de lei. Persoanele care isi doresc un telefon mai scump si nu si-l permit, prefera sa renunte la ideea de a-l cumpara si isi aleg un telefon mai ieftin pe care si-l permit, dar nu vor sa ia in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, cand ar putea beneficia de o reducere de aproximativ 200-300 de lei, pentru ca au o oarecare teama ca vor primi un telefon nefunctional sau spart, ceea ce inseamna ca si-au cheltuit banii aiurea si acum trebui sa mai cheltuiasca o alta suma mare de bani pentru a-l repara. Dar acest lucru este imposibil. Daca faci parte din categoria acelor persoane carora le este teama sa abordeze varianta de a cumpara un telefon resigilat, te invit sa urmaresi randurile de mai jos pentru a lamuri acest aspect.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, ea il va folosi pentru o perioada mai scurta de timp si isi va da seama ca nu ii mai place cum functioneaza sau ca avea alte asteptari de la el sau alte motive. In aceasta situatie, acea persoana are dreptul sa returneze telefonul, dar returul se va accepta in cazul in care telefonul se va afla intr-o stare buna. Daca telefonul se afla intr-o stare proasta, returul nu se va accepta si persoana nu isi va primi banii inapoi. Dar daca se afla intr-o stare buna, telefonul se va expune din nou la vanzare cu un pret mai mic cu aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial. Asa ca, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 7 Plus, de exemplu, doar ca acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget pentru a-l cumpara nou, cel mai bine este sa il cumperi resigilat. Nu trebuie sa iti fie teama ca va fi nevoie de o schimbare a acumulatorului la Iphone 7 Plus, pentru ca telefonul nu a fost atat de mult folosit incat sa fie deja nevoie sa fie schimbat acumulatorul. 

Prin urmare, un telefon resigilat inseamna un telefon care a mai fost folosit de catre o alta persoana, l-a folosit o perioada maxima de 30 de zile, l-a returnat, iar pentru ca se afla intr-o stare buna, returul a fost acceptat si expus din nou la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit, nu stricat sau spart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*