Samsung Notebook 9 Pro (2019)- review

Traim intr-o perioada in care un laptop este o necesitate pentru multi dintre noi. Daca acasa nu ai un laptop atat de bun, are performante mai slabe, o durata slaba de viata a bateriei si trebuie sa lucrezi de acasa si compania nu ti-a pus la dispozitie echipamentele necesare sau daca ai nevoie de unul pentru scoala online, este timpul sa iti prezint un laptop foarte bun din mai multe puncte de vedere. Este vorba despre Samsung Notebook 9 Pro. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre el, fii cu ochii pe descrierea urmatoare. 

Samsung  Notebook 9 Pro este un laptop foarte usor, avand o greutate de 1,3 kg, dar este si subtire si unul dintre cele mai bune laptopuri de tipul 2 in 1, astfel incat se poate folosi si pe post de tableta. Cu toate acestea, Samsung nu s-a ocupat atat de mult si de stocarea stiloului cu care vine la pachet laptopul, astfel Notebook 9 Pen nu are loc de depozitare si are nevoie de o baterie AAA si ii lipsesc multe dintre functiile vechiului model. Pana acum Samsung punea la dispozitie stilou S Pen care era mult mai util si compact. 

Laptopul are 3 porturi USB-C, un slot pentru card de memorie, o mufa pentru casti. Compania s-a ocupat de marirea tastelor, ceea ce inseamna ca a micsorat spatiul dintre ele, dar tastarea este mai placuta. In partea dreapta se afla un buton de alimentare ce adaposeste si un cititor de amprente. Este mai mic, ceea ce poate fi o problema pentru persoanele care au degete mai mari si poate ca nu va functiona din prima incercare. 

Are un ecran tactil full-HD de 13,3 inci si este luminos, reusind sa atinga 350 de nits, doar ca reflexiile vor fi deranjate in lumina soarelui. Rama afisajului este subtire in partea de sus si laterale, partea de jos fiind mai groasa. 

Laptopul este potrivit pentru editari foto si video, astfel ca este potrivit si pentru munca de birou, pentru procesare text, navigare web sau e-mail, dar se descurca bine si cu sarcinile mai intense.Nu prezinta nicio problema de intrerupere daca vei avea deschide mai multe file in Google Chrome. Este alimentat de un procesor Intel Core i7 de 1,8 Ghz, grafica este gestionata de Intel HD Graphics 620, are o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB. 

Durata de viata a bateriei este o caracteristica foarte apreciata, astfel ca poate rezista pana la 12 ore. 

Prin urmare, daca ai nevoie de un laptop potrivit pentru munca de birou sau scoala online si care sa aiba o durata de viata a bateriei foarte buna si performante foarte bune, Samsung Notebook 9 Pro este o alegere potrivita. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*