Telefon nou nout sau reconditionat

Telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, iar modelele lansate recente au preturi uriase. De aceea daca vrei sa iti cumperi un telefon nou si iti place un model lansat recent, doar ca nu ai bugetul destul de mare pentru a-l cumpara, vei fi dezamagit si te vei indrepta catre alte modele mai vechi. Dar daca vrei un telefon mai scump si nu ai bugetul pentru a-l cumpara, poti sa te gandesti si la varianta de a-l cumpara reconditionat. Multe persoane se feresc sa aleaga aceasta varianta pentru ca se gandesc ca telefonul va fi stricat, ca nu se va putea folosi sau diverse alte motive. Daca si tu te afli in aceasta categorie, pentru a clarifica ce inseamna un telefon reconditionat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Diferenta dintre un telefon nou nout si unul reconditionat este faptul ca cel reconditionat este mai ieftin cu 200-300 de lei. Cand nu ai acesti bani in plus pentru a-ti cumpara telefonul mult dorit nou nout, poti sa te gandesti sa cumperi unul reconditionat. Acum haideti sa vedem ce presupune acest telefon reconditionat. 

Cand soseste un lot de telefoane la un depozit, un angajat trebuie sa desfaca o cutie in care se afla un telefon pentru a-l testa, ca sa vada daca functioneaza asa cum trebuie pentru a scoate telefoanele la vanzare. Dar exista posibilitatea ca acel telefon sa nu functioneze bine sa prezinte cateva probleme, in cazul acesta lotul va fi returnat, trimis inapoi, pentru ca inseamna ca acele probleme sunt si la celelalte telefoane. Deci, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat timp de cate minute de catre un angajat. Pentru ca telefonul a fost desfacut si testat, nu se va mai putea scoate la vanzare cu pretul sau inital, ci va avea o reducere de 200-300 de lei. Se merita sa iti cumperi un telefon reconditionat in cazul in care pretul sau initial este foarte mare. Unele persoane evita sa opteze pentru aceasta varianta pentru ca se tem ca nu cumva sa le vina in cutie un telefon stricat, adica daca au cumparat un Samsung Galaxy A7 2016, ei cred ca va fi nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy A7 2016, dar nu este adevarat. Daca telefonul va prezenta chiar si cel mai mic defect, lotul va fi trimis inapoi, in niciun caz nu vor fi scoase telefoanele la vanzare. 

Acestea fiind spuse, daca trebuie sa iti cumperi un telefon si vrei un model nou, dar nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara, poti sa te gandesti la optiunea de a-l cumpara reconditionat, beneficiind de o reducere de 200-300 de lei, iar telefonul nu va fi stricat, reducerea este pentru ca a fost testat, deci nu va trebui sa mai ai aceasta teama. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*