Functii ascunse ale IOS 14.3

Compania Apple a lansat recent versiunea IOS 14.3 si iPasOS 14.3 si a adus alte functii ce se pot folosi la Iphone sau iPad. Versiunea initiala de IOS 14 a adus foarte multe schimbari in experinta oferita de Apple pana acum, iar IOS 14.3 aduce acum Fitness Plus, fiind un serviciu nou de antrenament ce s-a lansat deodata cu seria Iphone 12, cateva functii referitoare la utilizarea camerei de la Iphone 12 Pro si Pro Max. Daca vrei sa afli care sunt functiile ascunse pe care IOS 14.3 le-a adus, ramai cu ochii pe prezentarea de mai jos. 

Poti acum sa iti setezi browserul web pe care ti-l doresti si la fel se intampla si cu adresa de mail. Trebuie sa intri la Setari, sa derulezi pana cand vor aparea toate aplicatiile instalate si sa cauti aplicatia de mail si browser si sa apesi pe el si sa alegi aplicatia dorita. 

Functia care era ravnita si care a venit odata cu IOS 14 este folderul de aplicatii, astfel incat nu mai trebuie sa ai aplicatii pe tot ecranul, ci le poti organiza in foldere.

Daca pana acum telefonul adauga aplicatiile descarcate in folderele pe care le dorea, acum poti sa le adaugi in biblioteca si sa le adaugi mia tarziu in folderul de aplicatii dorit. Trebuie sa intri la Setari- Ecran de pornire- App Library Only si de acum aplicatiile descarcate se vor afla in sectiunea Adaugate recent din biblioteca.

Noile Iphone-uri, cu exceptia Iphone 12, au un nou format de poze, ci anume ProRaw, ce permite editarea pozelor, imbunatatirea aspectului general al lor din aplicatia Fotografii. Dupa ce ai instalat noua versiune IOS 14.3 trebuie sa intri la Setari- Camera- Formate si sa glisezi comutatorul de langa ProRaw, astfel incat sa fie activat. De acum, in meniul camerei va aparea in partea de sus RAW.

Pana acum se putea ascunde poze, doar ca intrau intr-un album pe care nu il mai gaseai niciodata, ori il gaseai pe cat se poate de greu. Acum, poti sa ascunzi poze sau videoclipuri, iar apoi sa le gasesti. Trebuie sa intri la Setari- Fotografii si sa comuti Albumul ascuns, astfel incat sa fie dezactivat, ceea ce inseamna ca va fi ascuns, daca este activat, va aparea in la albume. 

Acum poti sa creezi un contact vizual fals pe FaceTime. Chiar daca te vei uita in alta partea, telefonul va face in asa fel incat sa para ca te uiti la ecran. Se activeaza functia de la Setari- FaceTime- Contact vizual. 

Prin urmare, daca nu stiai de aceste functii ascunse ce au venit deodata cu lansarea noii versiune IOS 14.3, le poti testa dupa ce iti vei instala aceasta versiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*