Casti pentru iPhone 12

Daca ti-ai cumparat un iPhone 12 ai vazut ca nu exista nicio pereche de casti in cutie. Daca pentru tine castile sunt foarte importante, inseamna ca va trebui sa iti cumperi una. Compania a facut aceasta miscare pentru ca utilizatorii sa cumpere accesoriile Apple, dar daca ti se par prea scumpe, trebuie sa ai in vedere ca exista multe alte alternative pentru castile de la Apple. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Mpow X3 costa 50 de dolari si este o pereche foarte buna de casti pentru acest pret. Sunt rezistente la apa, au IPX7, sunt foarte confortabile, sunetul este bune, clar, iar basul este puternic si au si functia de anulare a zgomotului care este foarte eficienta. Durata de viata a bateriei este buna, rezista pana la 7 ore la nivel moderat de volum.

Bose QuietComfort costa 279 de dolari, au rata de impermeabilitate de IPX4, functia de anulare a zgomotului este eficienta, performantele sunt foarte bune, sunt confortabile si se descurca foarte bine si in timpul apelurilor. 

Jabra Elite 75t costa 150 de dolari, sunt rezistente la stropi, au IP55, calitatea sunetului este foarte buna si au cea mai recenta actualizare, deci functia de anulare a zgomotului este mai buna.

Beats Powerbeats Pro se pot gasi la 149 de dolari, sunt rezistente la stropi, au IPX4, au caracteristici aproape la fel ca AirPods, doar ca sunt disponibile in mai multe culori. Sunt castile sport, dar calitatea sunetului este foarte buna.

Jaybird Vista costa 100 de dolari si sunt complet rezistente la apa si la transpiratie, au IPX7. Sunt destinate persoanelor care obisnuiesc sa faca sport si pentru ca se afla de ceva timp pe piata, este posibil sa primeasca imediat o actualizare.

Anker Soundcore Life Q20 costa 45 de dolari si este o pereche foarte buna de casti care are functia de anulare a zgomotului. Calitatea sunetului nu este la fel de buna ca cea a modelelor premium, dar este decenta, sunetul este echilibrat, clar, iar basul este destul de puternic. Sunt confortabile si durata de viata a bateriei este de aproape 40 de ore. Si se descurca bine si la apeluri.

Samsung Galaxy Buds Plus costa 110 dolari, sunt reziste la stropi, au IPX4. Chiar daca sunt de la Samsung castile, functioneaza bine si cu iPhone. Sunt potrivite pentru apeluri, au o durata lunga de viata a bateriei, pana la 11 ore, calitatea sunetului este foarte buna si performantele sunt foarte bune.

Prin urmare, daca tocmai ti-ai cumparat un iPhone 12 si ai mare nevoie de o pereche de casti, aceste modele sunt alternative bune pentru AirPods Pro, iar in functie de buget le poti alege pe cele preferate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*