iPhone-uri pentru 2021

Chiar daca Apple si-a lansat cea mai recenta serie de telefoane anul trecut, adica seria iPhone 12, nu inseamna ca doar acestea sunt cele mai bune telefoane de la Apple. Pentru anul 2021 mai exista si alte modele care sunt potrivite, iar dca in acest an vrei sa iti cumperi un alt telefon si vrei sa fie unul dintre cele mai bune modele de iPhone, ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla care sunt acestea.

iPhone 12 costa 800 de dolari si este un model mai accesibil pentru majoritatea cumparatorilor. Dar, este dotat cu acelasi procesor, A14 Bionic, ca si celelalte modele mai bune, are acelasi suport 5G, tehnologia de incarcare MagSafe, iar cele 2 camere de spate si cea frontala sunt la fel, are acelasi design. Doar ca nu are teleobiectivul, nu poate salva pozele in format RAW, nu are spatele mat si nu are cadrul din otel inoxidabil.

iPhone 12 Pro Max costa 1,099 de dolari si este cel mai bune telefon. Pe langa specificatiile pe care le are si iPhone 12, are in plus teleobiectivul ce ofera un zoom optic de 2,5x, are stabilizare optica, poate sa salveze pozele in format ProRAW, este mai mare si are o durata de viata a bateriei mai buna.

iPhone 11 costa 599 de dolari si chiar daca nu are suport 5G, ofera performante foarte bune, fiind dotat cu procesorul A13 Bionic, are o buna durata de viata a bateriei, doar ca are un panou LCD, nu OLED. Pentru 50 de dolari in plus vei putea cumpara versiunea cu 128 GB spatiul de stocare.

iPhone SE 2020 costa 399 de dolari si chiar daca are designul mai vechi al iPhone 8, are functiile de la iPhone 11, fiind dotat cu procesorul A13 Bionic. Specificatiile camerei sunt similare cu cele de la iPhone 11, chiar daca are o singura camera de spate. Are Touch ID, fiind mult mai eficient decat deblocarea faciala in aceasta perioada.

iPhone 12 Mini costa 700 de dolari si este cel mai mic model al seriei, dar are acelasi panou OLED, acelasi procesor, acelasi suport 5G, tehnologia MagSafe, camerele ca iPhone 12. Este rezistente la apa, are IP68, la fel ca si celelalte modele.

iPhone XR se poate gasi la un pret de 500 de dolari, are Face ID, are designul inovativ, ecran de 6,1 inci. Este o alegere buna pentru un iPhone accesibil.

iPhone 12 Pro costa 999 de dolari si este similar cu iPhone 12 Pro Max, doar ca este mai ieftin si mai mic.

Prin urmare, daca vrei ca in acest an sa iti cumperi unul dintre cele mai bune telefoane de la Apple ce se potrivesc pentru 2021, poti sa alegi dintre modele de mai sus.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*