Guardians of the Galaxy 3 ar urma sa fie ultima aparitie a echipei in formula completa

Guardians of the Galaxy 3 va fi ultima aparitie a acestei echipe de Gardieni, a declarat vineri regizorul filmului, James Gunn. „Filmul este incredibil de mare, este atat de mare si de intunecat si de diferit fata de asteptarile publicului”, a spus Gunn. „Acesta este sfârșitul pentru noi, aceasta este ultima data când oamenii vor vedea aceasta echipa de Gardieni.” Printre gardieni se numara Star-Lord, Gamora, Rocket, Groot, Drax, Mantis, si acum si Thor. Desi nu este clara prezenta Gamorei in urmatorul film, avand in vedere faptul ca in Endgame moartea acesteia a fost prevenita direct de Nebula in momentul in care acestea l-au tradat pe Thanos, se porneste si de la prezumptia ca atat Gamora, cat si Nebula s-au alaturat Gardienilor pana in momentul in care filmul va aparea. Sa nu uitam faptul ca Gardienii Galaxiei vor aparea si in Thor 4, din moment ce fostul conducator al Asgardului li s-a alaturat la finalul Endgame, dupa ce a renuntat la responsabilitatile sale. Va fi, totusi, interesanta prezenta Gardienilor in viitorul film, universul Marvel devenind din ce in ce mai extins atunci cand vine vorba despre crossovere intre diversele serii ale acestuia. 

Vorbind vineri la podcastul Hero Nation de la Deadline, Gunn a declarat faptul ca le-a fost greu sa filmeze scenele pentru film, in special din cauza faptului ca noua varianta omnicron a facut ravagii in Statele Unite si in restul lumii, insa a declarat ca atat membrii distributiei, cat si cei ai echipei de productie, sunt toti vaccinati, iar riscul de infectare a fost unul mult mai mic. Filmarile pentru Guardians of the Galaxy 3 au inceput in noiembrie anul trecut, cu putin timp inainte sa incepa infestarile in masa cu varianta Omnicrom luna imediat urmatoare. 

„Vreau doar sa fiu fidel personajelor si povestii și vreau sa ofer publicului concluzia pe care o merita pentru aceasta poveste”, a adăugat Gunn.

Echipa Guardians a aparut anterior in Avengers: Infinity War si in Avengers: Endgame, precum si in originalul Guardians of the Galaxy și Guardians of the Galaxy Vol. 2. Dupa cum spuneam, inainte de lansarea celui de-al treilea film, echipa urmează sa apara si in Thor 4: Love and Thunder, practic avand doua filme ramase in aceasta formula. Acest lucru inseamna, cel mai probabil, ca vor muri o gramada dintre aceste personaje in Guardians of the Galaxy 3, si nu se poate prezice cu exactitate care dintre membrii vor ramane in viata la finalul acestui film. Sau daca va mai exista un film solo cu unul dintre supravietuitorii din Guardians of the Galaxy 3. Sunt lucruri ce pot fi doar speculate si nu se vor sti cu exactitate pana la lansarea filmului. 

Va exista, de asemenea, un Guardians of the Galaxy: Holyday Special la sfarsitul anului 2022, a carui actiune va avea loc intre Thor si Guardians of the Galaxy Vol. 3. Nu se stiu, insa, prea multe detalii in legatura cu acest film, care probabil va servi pentru a oferi spectatorului o idee mai buna in legatura cu modul in care se integreaza Thor in Gardienii Galaxiei. Thor: Love and Thunder este regizat de Taika Waititi, care a regizat si Thor: Ragnarok. Va avea doi Thor, jucati de Chris Hemsworth si Natalie Portman. Data lansarii este stabilita pentru 8 iulie 2022, in timp ce Guardians of the Galaxy Vol. 3 va fi lansat pe 5 mai 2023, la aproape un an dupa Thor. Asteptam sa vedem cum vor iesi aceste filme; pana atunci, Marvel mai are o multime de filme si in 2022.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*